Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 05.05.2024, 12:12
Меню сайту
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2023 » Грудень » 14 » Інформація про проведення акції "16 днів проти насильства"
09:17
Інформація про проведення акції "16 днів проти насильства"

Інформація про проведення акції «16 днів проти насильства»

З 27 листопада по 12 грудня у Коритнянському ліцеї було проведено акцію «16 днів проти насильства». Дати проведення акції є символічними. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно дітей, жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі чи певних особливостей є порушенням прав людини.

У Коритнянському ліцеї заступником директора з ВР було розроблено план заходів для проведення акції, в ході яких педагоги та запрошені гості намагалися донести до здобувачів освіти інформацію про насильство та відповідальність за нього.

Було проведено ряд заходів спрямованих на попередження насильства, а саме:

- 27 листопада відбулося відкриття акції «16 днів проти насильства».

Психологом ліцею було проведено тести на тему "Стоп булінг! Що робити коли тебе цькують?"

- Виставка плакатів «16 днів проти насильства».

- класними керівниками проведено виховні бесіди за темами: «Ми проти будь-якого насильства», «Протидія агресії та насильства в учнівському середовищі», «Протидія насильству в закладі освіти», «Ми за життя без насильства», «СНІД – чума ХХ століття», «Молодь проти насильства», «Стоп – булінг», «Насильству – НІ», «Мій світ – без насильства»

 

- Зустріч ліцеїстів 6 та 7-Б класів з офіцером громади Мокрянином Владиславом та Савчином Андрієм.

 

- до Міжнародного дня прав людини організовано круглий стіл ліцеїстів 9-11 класів із з кандидатом юридичних наук та викладачем кафедри теорії та історії держави і права УжНУ Геревичем Михайлом Олександровичем та студентами юридичного факультету.

- до Міжнародного дня волонтерів до Коритнянського ліцею було запрошено представників ГО «Волонтери Закарпаття» Людмилу Балог та Андріанну Іллар, якою ми пишаємося, адже вона є колишньою ученицею нашого навчального закладу.  На зустрічі гості продемонстрували роботу волонтерської команди, презентації проектів та відгуки і фотозвіти. Натомість ліцеїсти привітали волонтерів із святом, вручили їм солодкий подарунок та передали малюночки, які зігріють серця наших захисників.

- «Дій проти насильства» - зустріч учнів 7-А, 8-А та 8-Б класів з професоркою кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права юридичного факультету УжНУ Болдижар Сандрою Олександрівною та викладачем цієї ж кафедри Піштою Вадимом Івановичем.

Захистіть себе, і цим ви зробите перший крок до захисту інших!

 

Переглядів: 116 | Додав: korytnjany
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Facebook
Коритнянський ліцей
Наші контакти
89435 Україна, Закарпатська область, Ужгородський район, с.Коритняни, вул. Духновича, 66 "г" Тел./факс (0312)730742 E-mail: koritnjanska-zos@meta.ua
Друзі сайту
Національна дитяча  ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЯКОСТІ ОСВІТИ УКРАЇНИ МОН Нова українська школа Освіта.ua МОН Закарпатська ОР Ужгородська РДА Відділ освіти Холмківської сільської ради Холмківська територіальна громада ПедПреса
Контакти уповноваж
Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу
Робота учнів
Андрій Дурунда
КАЛЕНДАР
Календар свят України. Граматика української мови
Календар
«  Грудень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
ОСВІТА.UA

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz