Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 07:53
Меню сайту
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2017 » Жовтень » 10 » День здоров'я
09:42
День здоров'я

Здоров'я - це ще не все, 

але все інше без здоров'я - ніщо.

6 жовтня перший нетрадиційний урок-презентація пройшов у актовій залі школи. Підтримати учасників Дня здоров'я та поділитися секретами здорового та успішного життя до учнів нашої школи завітали лейтинанти поліції Грицик-Меніс Вікторія В'ячеславівна  та Бадзо-Токар Ярослав Васильович. Вони розповіли, чому важливо вести здоровий і активний спосіб життя. Також розповіли про будні поліцейських та поділилися інформацією про проведені за їхньої участі спортивні естафети та веломарафони. Найголовніше - це командний дух, який має бути присутній у всіх змаганнях, і відповідальність усіх учасників , працюють на перемогу своєї команди. 

Потім заступник директора з ВР Данко Д.В. ознайомила присутніх в залі з впровадженим  цьогоріч проектом "Школа сприяння здоров'ю". Учні усвідомили важливість занять спортом та фізкультурою, а також у правильності харчування.

Наступний етап Дня здоров'я - краєзнавча вікторина. 4 команди (8,9,10,11 класи ) виборювали перемогу. Найуспішнішою була команда 11 класу.

Найцікавішим був квест з орієнтування на місцевості. Також перемогли одинадцятикласники.

Керівник гуртка із туризму Гак О.М. продемонструвала у шкільному парку туристичне приладдя. Також були встановлені тарзанки. Учні випробували свої вміння у переправі  через канат, вдягнувши туристичне спорядження.

Велике захоплення й емоції переживали команди, коли пробували розпалити вогнище у природніх умовах. І тут кращі результати були в 11-го класу.

А от велотрасу найшвидше подолав дев'ятикласник Кут В. 

Учні ще також пробували розкладати сучасний варіант палатки. Всі успішно справилися із завданням.

День був сонячний. І настрій у всіх був чудовий. Сподіваємося, що незабутні знання і навички допоможуть нашим школярам у вмінні культурно, активно, здорово відпочивати на природі.  

 

 

Переглядів: 725 | Додав: korytnjany
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Facebook
Коритнянський ліцей
Наші контакти
89435 Україна, Закарпатська область, Ужгородський район, с.Коритняни, вул. Духновича, 66 "г" Тел./факс (0312)730742 E-mail: koritnjanska-zos@meta.ua
Друзі сайту
Національна дитяча  ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЯКОСТІ ОСВІТИ УКРАЇНИ МОН Нова українська школа Освіта.ua МОН Закарпатська ОР Ужгородська РДА Відділ освіти Холмківської сільської ради Холмківська територіальна громада ПедПреса
Контакти уповноваж
Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу
Робота учнів
Андрій Дурунда
КАЛЕНДАР
Календар свят України. Граматика української мови
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ОСВІТА.UA

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz