Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 09.05.2024, 02:27
Меню сайту
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2023 » Жовтень » 3 » ГЕРОЇ СЬОГОДЕННЯ
17:25
ГЕРОЇ СЬОГОДЕННЯ

ГЕРОЇ СЬОГОДЕННЯ

                                                                                        

СЛАВА УКРАЇНІ !

ГЕРОЯМ СЛАВА !

Раніше ми не особливо звертали увагу на слова «Слава Україні! Героям слава!», сьогодні ці слова  набули нового змісту. Вони перестали бути просто вітанням, це - віддання шани найкращим, котрі у найважливіший момент історії нашої Батьківщини не злякалися, не зрадили, пожертвували собою заради нашого мирного життя.  Наразі вже точно зрозуміло, кому ці слова адресовані, і ні в кого немає сумнівів, що ці Герої України – хлопці та жінки, що зі зброєю в руках захищають крихкі кордони України.

Живіть у мирі й злагоді,-

                                                                                         Життя завжди прекрасне,

                                                                                 І будьте вдячні тим,

                                                                                         Хто дав вам таке щастя

        Сьогодні, 02.10. в Коритнянському ліцеї було організовано  урочисте відкриття стенду «ГЕРОЇ СЬОГОДЕННЯ»,  на якому розміщені фото  наших захисників – учнів школи та батьків. Під час проведення заходу учні та вчителі віддали шану тим, хто воював,  та хто сьогодні знаходиться на бойових позиціях. Хто робить все можливе у штабах та у центрах комплектування, забезпечує нашій армії міцний тил, стараються  для покращення умов наших захисників,  тим хто з молитвою вірно чекає їх вдома.

 Нашим героям, які  пропали безвісти.

      На заході були присутні  наші ЗАХИСНИКИ – ангели-охоронці, колишні учні нашої школи  Коваль Анатолій, Бартованець Віктор, Машкаринець Юрій, Горбунов Віктор, Левицький Віктор,  Гимон  Ростислав – батько учнів школи.

  Привітати і висловити слова подяки нашим захисникам також прийшли:  

Артистка оркестру Заслуженого академічного Закарпатського народного хору Тімея Фабіан, яка у перші дні повномасштабного вторгнення московії на нашу землю стала стрілкинею 68 батальйону 101 бригади, яка ввійшла в ТОП 100 впливових людей Закарпаття.

Голова Холмківської територіальної громади Вачиля Тетяна Юріївна.

Голова Старостинського округу с. Коритняни Булак Галина Емерихівна.

Майор обласного центру комплектування Дворський Вячеслав Миколайович.

Начальник Відділу освіти Холмківської сільської ради Сливка Павло Петрович

Поліцейський офіцер громади, капітан поліції Мокрянин Владислав Владиславович.

      Хвилиною мовчання вшанували наших ГЕРОЇВ, які вже не з нами. І в  честь пам'яті про загиблого батька (Литвина Костянтина - почесного громадянина міста Ужгорода (посмертно),який нагороджений орденом «За мужність » ІІІ ступеня) Литвин Наталія заспівала пісню.

Відео можна переглянути на сторінці ліцею у Фейсбук

Свято «Герої сьогодення», яке проходило у фойє ліцею  продовжилось благодійною ярмаркою на подвір’ї  ліцею. Де кожен бажаючий міг придбати смачну випічку, різноманітні напої, букети з лаванди, вироби ручної роботи.

   Виручені кошти, а саме 19330 гривень були передані волонтерам благодійної організації «Щастя в долонях. Закарпаття» для закупівлі берц, теплих флісових кофт і термобілизни.

   Ми щиро вдячні батькам, учням та вчителям, які долучилися до акції.  Хочеться, щоб кожен із нас завжди почувався частинкою нашої славної держави. Зрозуміло, що ми її сьогодення і майбуття, саме ми творимо долю Батьківщини.

    У кожного з нас є можливість зробити свій внесок у її розвиток. Якщо ми житимемо у злагоді, братерстві, поважатимемо, розумітимемо, підтримуватимемо одне одного, якщо у кожного в серці буде гордість і любов до своєї землі- наша Україна розквітне.

Відео дивіться на нашій сторінці у Фейсбук

   Благослови Боже  нашу Батьківщину Україну, перемогу над ворогом, долю і щастя їй дай. Божого захисту всім, хто боронить нашу землю, хто повертає її з рук дикого сусіда, хто щодня наближає перемогу.

Дякуємо ВАМ наші Ангели-охоронці за можливість працювати і навчатись.

Честь і слава незламним!

Переглядів: 184 | Додав: korytnjany
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Facebook
Коритнянський ліцей
Наші контакти
89435 Україна, Закарпатська область, Ужгородський район, с.Коритняни, вул. Духновича, 66 "г" Тел./факс (0312)730742 E-mail: koritnjanska-zos@meta.ua
Друзі сайту
Національна дитяча  ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЯКОСТІ ОСВІТИ УКРАЇНИ МОН Нова українська школа Освіта.ua МОН Закарпатська ОР Ужгородська РДА Відділ освіти Холмківської сільської ради Холмківська територіальна громада ПедПреса
Контакти уповноваж
Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу
Робота учнів
Андрій Дурунда
КАЛЕНДАР
Календар свят України. Граматика української мови
Календар
«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ОСВІТА.UA

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz