Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 13:11
Меню сайту
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2019 » Квітень » 3 » "НАРОДЖЕНІ НЕЗАЛЕЖНИМИ"
19:05
"НАРОДЖЕНІ НЕЗАЛЕЖНИМИ"

Впродовж двох днів 29 та 30 березня 2019 року лідери Ужгородської районної ради учнівського самоврядування Юдик Вікторія, Гайду Крістіна, Стегура Євгеній – учні Коритнянської ЗОШ І – ІІІ ступенів та Адам Роксолана - учениця Концівської ЗОШ І – ІІІ ступенів брали участь у зборах лідерів учнівського врядування закладів загальної середньої та позашкільної освіти Закарпаття під гаслом ,,Народжені незалежними, який проходив у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості ,,ПАДІЮН".

Програма заходу була насичена з різноманітними проектами, тренінгами, виступами та навіть екскурсіями по м. Ужгород. Форум розпочався із гімну України, а також закарпатську молодь привітала директорка ,,ПАДІЮНу” Світлана Ганущина, Ірина Савченко - начальник відділу молодіжної політики та Ніна Ломпарт - представник ГО ,,Інститут сприяння розвитку громадянського суспільства”. Далі згідно програми звітували про пророблену роботу та анонсували про нові проекти та акції президент парламенту Назар Староста та уповноважена особа обласного парламенту Еріка Станко. Жваве обговорення та зацікавлення у колі лідерів викликали проекти ,,Знаю професію зсередини” та ,,Поговори зі мною”, а також поїздка у дитячий будинок, що знаходиться у Хустському районі, де лідери ,,Нове покоління” планують поїхати 13 квітня разом із командою перукарів, щоб поспілкуватись та зробити модні зачіски для діток перед Пасхою.

Представники кожного району прозвітували про проведення благодійних заходів у закарпатській області, щоб потім у рамках естафети Прапору доброчинності, презентувати їх на всеукраїнському форумі та з честю передати іншій області.

Опісля перерви на каву з лідерами працювала перша гостя - Катерина Станкевич-Коваль, голова ГО ,,Екосфера” з тренігом ,,Зберегти планету”. Мета тренінгу вкотре наголосити на важливих проблемах, які стосуються зміни клімату та глобального потепління.

Після смачного обіду, лідери продовжили працювати із тренерами, які приїхали з Києва та Дніпра:

- ,,Футуризм” - Єдуард Юрченко, кандидат філософських наук;

- ,,Інтермаріум” - Дутчак Владислав, кандидат філософських наук, доцент;

- ,,Селф-менеджменент” - Бірюк Ярослава, івент -менеджерка INFORUM кураторка культурно-мистецької платформи ,,ПАТРІОТ”;

- ,,Лідерство=ефективне управління!? Чи легко бути тим, хто бачить проблему?” - Марія Симкович, методист Управління освіти м. Ужгород;

- ,,Стукайте і вам відчинять” Даніель Самсонов – журналіст телеканалу Тиса.

Координатори мали змогу взяти участь у міні-семінарі, а також для них був проведений тренінг ,,Агресія. Як їй протистояти?”.

Ввечері на всіх учасників форуму очікувала лідерська вечірка, на якій лідери Ужгородщини виступили з танцем та флеш – мобом . На другий день лідерів очікувала екскурсія містом зі знаними екскурсоводами нашого краю, лідерський пікнік, планування роботи та поїздок на весняно-літній період.

Форум учнівського врядування ,,Народжені незалежними” - захід, де молодь може реалізувати себе, познайомитись з однодумцями, навчитись новому і сформувати свій шлях та напрямок у доросле життя, саме тому його програма була насиченою та змістовною .

Переглядів: 485 | Додав: korytnjany
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Facebook
Коритнянський ліцей
Наші контакти
89435 Україна, Закарпатська область, Ужгородський район, с.Коритняни, вул. Духновича, 66 "г" Тел./факс (0312)730742 E-mail: koritnjanska-zos@meta.ua
Друзі сайту
Національна дитяча  ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЯКОСТІ ОСВІТИ УКРАЇНИ МОН Нова українська школа Освіта.ua МОН Закарпатська ОР Ужгородська РДА Відділ освіти Холмківської сільської ради Холмківська територіальна громада ПедПреса
Контакти уповноваж
Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу
Робота учнів
Андрій Дурунда
КАЛЕНДАР
Календар свят України. Граматика української мови
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
ОСВІТА.UA

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz