Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 05.05.2024, 18:08
Меню сайту
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2023 » Грудень » 18 » Oбласний форум лідерів учнівського самоврядування «Нове покоління»
10:36
Oбласний форум лідерів учнівського самоврядування «Нове покоління»

Oбласний форум лідерів учнівського самоврядування «Нове покоління»

16 грудня в КЗПО „ПАДІЮН” відбувся обласний форум лідерів учнівського самоврядування „Нове покоління” та інавгурація новообраного президента. У форумі взяли участь близько 150 учасників, які представляли різні територіальні громади області – лідери учнівського самоврядування та їх координатори. Урочисто відкрили захід патріотичним флешмобом Народні художні колективи „ПАДІЮНу”: „Танцювальна корпорація друзів ” та „Продюсерський центр”.

Акапельне виконання гімну України вокалісткою „ПАДІЮНу” Аліною Гирич відгукнулося у серці кожного з присутніх.

В.о. директора Світлана Іванівна Ганущина привітала гостей та побажала юним лідерам не боятися і впевнено йти до своєї мети. Вітали молодих лідерів також: заступник директора департаменту – начальник управління фінансового забезпечення

та управління персоналом – Маюрник Вероніка Карлівна, заступник начальника відділу призову сектору комплектування Закарпатського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Гресь Віктор Дмитрович, координаторка Закарпатського обласного учнівського парламенту Кучерява Софія Зіновіївна та голова Молодіжної ради при Закарпатській ОДА-ОВА – Вікторія Кенідра.

У непрості для країни часи дуже важливою є свідома думка кожного, зокрема молоді, адже думати наперед і працювати на перспективу є актуальним як ніколи, адже важливо відчувати сьогодні те, що буде актуальним завтра, працювати над тим, щоб створювати майбутнє. Саме цей досвід буде вкрай потрібним і цінним після перемоги України, оскільки свідома та смілива молодь – це наше майбутнє.

Програма заходу була дуже змістовною, актуальною та цікавою, спікери не лише були напрочуд обізнаними у своїй сфері, але й в доступній та легкій формі вміли донести до слухача потрібну інформацію, заінтригувати аудиторію та відповісти на усі можливі питання. Про „Медіаграмотність” розповів спікер Євген Соломін Yevhen Solomin, завідувач кафедри журналістики філологічного факультету УжНУ, кандидат наук із соціальних комунікацій; тренінг на тему „Профорієнтація. Обери професію мрії” провела Тетяна Бутурлакіна Tetyana Buturlakina, директор Центру кар’єри УжНУ, кандидат економічних наук, доцент; з „Основами фінансової грамотності” ознайомив Василь Дідичин @Василь дідичин , підприємець, засновник і керівник приватного ліцею „Гірчичне зерно”. Юним слухачам надзвичайно сподобались тренінги, вони активно вели діалог між собою та спікерами, ставили питання та занотовували найважливіші моменти. Великий інтерес також у присутніх лідерів викликала виставка зразків бойової техніки від Закарпатського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Головні події форуму – вибори активу парламенту, інавгурація та урочисте складання присяги новообраного президента та благодатний Віфлиємський вогонь від пластунів, який у маленьких лампадках розійдеться по всьому Закарпаттю.

Віримо, що уряд „Нового покоління” на чолі з новим президентом досягне найвищого рівня в організації роботи УС області, реалізує багато проєктів всеукраїнського та міжнародного рівнів, допоможе кожному учневі Закарпаття повірити в себе.

Переглядів: 129 | Додав: korytnjany
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Facebook
Коритнянський ліцей
Наші контакти
89435 Україна, Закарпатська область, Ужгородський район, с.Коритняни, вул. Духновича, 66 "г" Тел./факс (0312)730742 E-mail: koritnjanska-zos@meta.ua
Друзі сайту
Національна дитяча  ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЯКОСТІ ОСВІТИ УКРАЇНИ МОН Нова українська школа Освіта.ua МОН Закарпатська ОР Ужгородська РДА Відділ освіти Холмківської сільської ради Холмківська територіальна громада ПедПреса
Контакти уповноваж
Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу
Робота учнів
Андрій Дурунда
КАЛЕНДАР
Календар свят України. Граматика української мови
Календар
«  Грудень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
ОСВІТА.UA

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz