Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 21:33
Меню сайту
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2016 » Листопад » 21 » Обранння нового президента Закарпатського обласного учнівського парламенту "Нове покоління"
18:40
Обранння нового президента Закарпатського обласного учнівського парламенту "Нове покоління"

19 листопада у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН”  відбувся обласний збір лідерів учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів. Де Ужгородський район представляв учень нашої школи Талапа Георгій. Загальна кількість учасників сягала восьми десятків осіб.Захід розпочав свою роботу гімном України та вшануванням пам'яті Героїв Небесної Сотні і воїнів, що загинули у АТО.

Найактивніші учасники збору виступили з доповідями та презентаціями, поділилися досвідом успішно реалізованих їх учнівськими осередками акцій та проектів.
Згідно програми, в рамках форуму відбулися вибори президента Закарпатського обласного учнівського парламенту „Нове покоління”. Позмагатися за посаду виявили бажання дев'ять  кандидатів, усі вони представили присутнім свої передвиборчі програми. 
В рамках  заходу було розпочато реалізацію проекту „Майбутнє без насильства”, що має на меті інформування якомога більшої кількості дітей про види насильства, причини їх виникнення  та способи запобігання цьому явищу як у сім'ях, так і серед підлітків. Для учасників зібрання психолог ЗІППО Шевчук Валентина Валентинівна провела навчальний тренінг за визначеною темою. Тож юні лідери наразі готові бути модераторами проекту, кожен у своєму районі, місті, школі.
Збір лідерів учнівського самоврядування завершився флешмобом "Ми - проти насильства!". Учасники заходу зобразили на площі перед "ПАДІЮНом" величезне сердечко з червоних кульок, виражаючи цим, що вони за любов і сердечну доброту, але проти насильства.

Переглядів: 637 | Додав: korytnjany
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Facebook
Коритнянський ліцей
Наші контакти
89435 Україна, Закарпатська область, Ужгородський район, с.Коритняни, вул. Духновича, 66 "г" Тел./факс (0312)730742 E-mail: koritnjanska-zos@meta.ua
Друзі сайту
Національна дитяча  ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЯКОСТІ ОСВІТИ УКРАЇНИ МОН Нова українська школа Освіта.ua МОН Закарпатська ОР Ужгородська РДА Відділ освіти Холмківської сільської ради Холмківська територіальна громада ПедПреса
Контакти уповноваж
Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу
Робота учнів
Андрій Дурунда
КАЛЕНДАР
Календар свят України. Граматика української мови
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ОСВІТА.UA

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz