Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 09.05.2024, 02:40
Меню сайту
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2022 » Травень » 8 » СЬОГОДНІ - ДЕНЬ МАТЕРІ
13:21
СЬОГОДНІ - ДЕНЬ МАТЕРІ

День матері — це міжнародне свято на честь мами, материнства, материнських зв’язків та впливу матерів у суспільстві

Мама – перше слово в житті практично кожної людини. Скільки складено пісень, що оспівують материнську любов! Скільки є фільмів, мультфільмів, картин і п'єс про стосунки матері та дитини! Образ матері настільки міцно влився у культуру, що складно викреслити його звідти.

Головне та одне з найкращих якостей всіх мам на планеті – мама завжди пробачить. І неважливо, розбив ти вазу, або пішов з дому. Мама завжди прийме тебе таким, який ти є і захистить від негараздів навколишнього світу.

Поки наші батьки живі, ми можемо бути впевнені, що нас люблять. Коли їх не стане, то ми можемо бути впевнені, що у нас з'явився новий Ангел Хранитель, який вже точно нас в образу не дасть. Життя занадто стрімко протікає, і ми не встигаємо висловлювати свої почуття і говорити "спасибі" найближчим.

Музичне вітання з Днем Матері від учнів Коритнянського ліцею (Солісти Головня Анастасія, Петришинець Данило та Литвин Анастасія):

Не пропустіть потрібний момент, знайдіть час на важливі слова, щоб потім не було запізно. Не завжди є вільний час, але він повинен знайтися для того, що б сказати елементарне: "Мама, я люблю тебе! Як ти?" Ми часом забуваємо про це, але якими важливими часом бувають кілька простих фраз!

Вітання до Дня Матері від Мокрянин Анни, учениці 5-А класу нашого ліцею:

 

Сьогодні всі діти, на всьому білому світі, несуть квіти матерям. Сьогодні нехай сонце привітно світить, всім мамам, які подарували життя нам.

Діти-переселенці які мешкають в Коритнянському ліцеї виготовляють квіти для своїх матусь:

Мама! Найдорожче слово в світі

Де б не був ти, що б ти не робив.

Назавжди вона твій шлях освітить

Ніжним серцем відданим тобі!

І сняться часто зорі голубі

І мама на порозі біля хати.

За все, що маю, мамо, дякую тобі!

За все, що маю і що буду мати!

Від щирого серця вітаємо всіх матерів зі святом! Бути мамою – справа не проста, тонка, дуже відповідальна! Ви ростите майбутнє і тому бажаємо Вам неосяжного терпіння, безмежної любові і мужності !

 

Переглядів: 359 | Додав: korytnjany
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Facebook
Коритнянський ліцей
Наші контакти
89435 Україна, Закарпатська область, Ужгородський район, с.Коритняни, вул. Духновича, 66 "г" Тел./факс (0312)730742 E-mail: koritnjanska-zos@meta.ua
Друзі сайту
Національна дитяча  ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЯКОСТІ ОСВІТИ УКРАЇНИ МОН Нова українська школа Освіта.ua МОН Закарпатська ОР Ужгородська РДА Відділ освіти Холмківської сільської ради Холмківська територіальна громада ПедПреса
Контакти уповноваж
Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу
Робота учнів
Андрій Дурунда
КАЛЕНДАР
Календар свят України. Граматика української мови
Календар
«  Травень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ОСВІТА.UA

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz