Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 09.05.2024, 12:14
Меню сайту
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2023 » Липень » 5 » «Свято випускника» у Холмківській громаді
10:19
«Свято випускника» у Холмківській громаді

«Свято випускника» у Холмківській громаді

30 червня 2023 року відбулось вручення свідоцтв про повну загальну  середню освіту учням 11-х класів 2022/2023 навчального року.

На жаль, цей навчальний рік був непростим для школярів та педагогів, адже війна змусила навчатися по-іншому, жити у нових реаліях. І сьогодні кожен відчуває на собі величезну відповідальність не лише за своє майбутнє, а і за майбутнє України.

Свято з нагоди вручення документів про повну загальну освіту відбулося в будинку культури в Сторожниці для всіх випускників навчальних закладів Холмківської територіальної громади. В.о.начальника відділу освіти Холмківської сільської ради Павло Сливка  разом із головою територіальної громади Тетяною Вачилею  урочисто вручили випускникам свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

 

В рамках програми «Обдаровані діти»  заступниця начальника відділу освіти  Олена Ганич нагородила ліцеїстів сертифікатами на отримання грошової  винагороди відповідно до умов програми: Буксар Олесю сертифікат 4000 грн за ІІІ місце на обласному етапі Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!» та ІІІ місце на обласному етапі виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»; Герзанич Марію сертифікат на 2000 грн за ІІ місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея»; Калабігу Олександра сертифікат 2000 грн за ІІІ місце на обласному етапі виставки-конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край»; Бодак Анастасію сертифікат 1000 грн за ІІІ місце на обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури.

Представники благодійної організації «Благодійний фонд «Щастя в долонях. Закарпаття» вручили Подяку директору ліцею Гайду М.Ю. Волонтери подякували учням, батькам, працівникам ліцею за систематичну допомогу військовим: збір коштів, продуктів харчування, одягу, предметів першої необхідності та медикаментів, дитячих листів та малюнків.

На свято були запрошені і педагоги-початківці, адже Холмківська громада  вперше у регіоні запровадила програму «Молодий педагог», метою якої є підтримка та стимулювання молодих фахівців до роботи в закладах освіти. Відповідно до програми фінансову підтримку у розмірі 40000 гривень отримали 2 педагогічних працівників Коритнянського ліцею.

Вітаємо учнів! Щасливої вам долі, подальших успіхів та здійснення мрій! Свято віримо у перемогу українського народу! Молимося за наших захисників! Пишаємося нашою Україною! Наближаємо нашу перемогу разом! Слава Україні! Героям слава! Мирного нам всім неба!

Переглядів: 215 | Додав: korytnjany
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Facebook
Коритнянський ліцей
Наші контакти
89435 Україна, Закарпатська область, Ужгородський район, с.Коритняни, вул. Духновича, 66 "г" Тел./факс (0312)730742 E-mail: koritnjanska-zos@meta.ua
Друзі сайту
Національна дитяча  ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЯКОСТІ ОСВІТИ УКРАЇНИ МОН Нова українська школа Освіта.ua МОН Закарпатська ОР Ужгородська РДА Відділ освіти Холмківської сільської ради Холмківська територіальна громада ПедПреса
Контакти уповноваж
Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу
Робота учнів
Андрій Дурунда
КАЛЕНДАР
Календар свят України. Граматика української мови
Календар
«  Липень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ОСВІТА.UA

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz