Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 09.05.2024, 14:07
Меню сайту
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2023 » Березень » 18 » Тиждень математики в Коритнянському ліцеї
21:50
Тиждень математики в Коритнянському ліцеї

Тиждень математики в Коритнянському ліцеї

Відповідно до річного плану роботи Коритнянського ліцею, з метою поглиблення знань учнів, підвищення інтересу до вивчення предмету математика з 13 березня по 17 березня 2023 року було проведено Тиждень математики. 
Заходи Тижня математики сплановані чітко, підготовлені цікаві різноманітні завдання, які враховували вікові особливості та рівень підготовки учнів. Під час проведення заходів використовувалися різні форми і  методи роботи. 

Протягом Тижня математики робота педагогів була спрямована на:
- сприяння розвитку інтересів учнів  до предмету;
- формування наукового світогляду;
- розширення й поглиблення знань, умінь та навичок;
- забезпечення належних умов для виявлення і розвитку творчої активності учнів.
Учнів було ознайомлено з планом проведення тижня. Протягом цих днів усі учні мали змогу продемонструвати свої творчі здібності, вміння та навички, виявити кмітливість та наполегливість.

Більшість уроків математики розпочалися переглядом відео, презентацій до Дня числа Пі, прослухано музичну композицію "Музика числа Пі", яка складена з 31 цифри після коми числа пі.
Вчителями-предметниками на уроках проводились математичні 10-хвилинки "Чи знаєте ви ...". В 7-а класі вчителем математики Костик А.А. було проведено квест-урок "Цікава математика", в 5 класі вчителем математики Кирлик С.І. - "Математичний волейбол", у 8-9 класах вчителем математики Вайдою В.С. - математичну вікторину.

Протягом тижня учні готували стінгазети на математичну тематику, презентації: «Генії математики», «Відомі жінки-математики України», «Загадкове число Пі». Також було організовано веселі математичні перерви, де учні мали змогу зіграти в шахи, шашки, доміно, пройти математичні лабіринти та розфарбовувати математичні розмальовки. 
І завершили тиждень Днем "в клітинку", де учні та вчителі прийшли в одязі з принтом в клітинку. Так весело та цікаво завершили «Тиждень математики»:

Переглядів: 527 | Додав: korytnjany
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Facebook
Коритнянський ліцей
Наші контакти
89435 Україна, Закарпатська область, Ужгородський район, с.Коритняни, вул. Духновича, 66 "г" Тел./факс (0312)730742 E-mail: koritnjanska-zos@meta.ua
Друзі сайту
Національна дитяча  ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЯКОСТІ ОСВІТИ УКРАЇНИ МОН Нова українська школа Освіта.ua МОН Закарпатська ОР Ужгородська РДА Відділ освіти Холмківської сільської ради Холмківська територіальна громада ПедПреса
Контакти уповноваж
Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу
Робота учнів
Андрій Дурунда
КАЛЕНДАР
Календар свят України. Граматика української мови
Календар
«  Березень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
ОСВІТА.UA

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz