Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 11:36
Меню сайту
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2014 » Червень » 23 » Відпочинковий табір "Романтика"
20:22
Відпочинковий табір "Романтика"

         З 2 по 20 червня 2014 року на базі Коритнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів діяв відпочинковий табір з денним перебуванням „Романтика”.

 

         Загальна кількість учнів склала 60 дітей. До табору залучились школярі 1-8 та 10 класів. Було організовано 2 загони, зокрема, загін „Євро-діти” (вихователь Цвіклінська Г.М.) та загін „Усмішка” (вихователь Худанич Л.В.).

         Всі учасники табору пройшли інструктаж з правил безпеки (безпечна поведінка, поводження в автотранспорті, на воді, на природі, під час проведення спортивних змагань, під час екскурсій тощо).

         Адміністрацією табору розроблено план роботи та режим дня згідно яких вихователі  узгодили „план-сітку” роботи своїх загонів. Під керівництвом своїх вихователів учні створили раду загону, одержали доручення, вивчили девіз, бечівку та загонову пісню. Організовано чергування в таборі, щоденно учні шикувались на ранкову лінійку, ознайомлювались з планом роботи на день. Найбільше уваги працівниками табору приділялось заняттю учнів за інтересами та рухливим іграм на свіжому повітрі.

 

 

 

 

 

 

      2 червня учні табору взяли участь у змаганнях, присвячених Міжнародному дню захисту дітей, які проходили на базі спорткомплексу „Zinadine”.

 

 

 

     4 червня був проведений конкурс зачісок, де учні продемонстрували свою фантазію та майстерність у створенні оригінальних зачісок.

                                                                                 

 

 

 

 

       Між загонами була проведена спортивна спартакіада, де учні взяли участь у різних спортивних змаганнях, а  також виконали тематичні малюнки на асфальті „Щасливе дитинство”.

 

 

 

 

        Були проведені бесіди з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, до 18-ї річниці Конституції України, до 73-річчя початку Великої Вітчизняної війни.

         З метою вивчення історії рідного краю для учнів було організовано екскурсію в Невицький замок.

 

 

 

11 червня учні загонів взяли участь в шаховому турнірі.

 

        Учнями табору було переглянуто ряд документальних на біологічну тематику кінофільмів, учні 1-5 класів – мультфільми.

         В рамках профілактичної операції „Літо” працівник Відділу кримінальної міліції у справах дітей Ужгородського РВ УМВС в Закарпатській області, майор міліції, старший оперуповноважений Дзись О.В., ознайом учнів із правилами , як безпечно провести літо.

 

       20 червня відбулося урочисте закриття табірної зміни.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

Переглядів: 1384 | Додав: korytnjany
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Facebook
Коритнянський ліцей
Наші контакти
89435 Україна, Закарпатська область, Ужгородський район, с.Коритняни, вул. Духновича, 66 "г" Тел./факс (0312)730742 E-mail: koritnjanska-zos@meta.ua
Друзі сайту
Національна дитяча  ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЯКОСТІ ОСВІТИ УКРАЇНИ МОН Нова українська школа Освіта.ua МОН Закарпатська ОР Ужгородська РДА Відділ освіти Холмківської сільської ради Холмківська територіальна громада ПедПреса
Контакти уповноваж
Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу
Робота учнів
Андрій Дурунда
КАЛЕНДАР
Календар свят України. Граматика української мови
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
ОСВІТА.UA

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz