Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 28.04.2024, 17:33
Меню сайту
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Головна » 2021 » Грудень » 15 » Звіт про матеріально-технічне забезпечення Коритнянського ліцею у 2021 році
22:00
Звіт про матеріально-технічне забезпечення Коритнянського ліцею у 2021 році

ЗМІЦНЕННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ КОРИТНЯНСЬКОГО ЛІЦЕЮ 2021

 

   Матеріально-технічна база  Коритнянського ліцею відповідає вимогам, які визначаються відповідними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами і правилами. Місія закладу полягає у створенні умов для навчання дітей і праці вчителів.

     Для освітнього процесу в ліцеї обладнано і діють 13 навчальних кабінетів, 1 компꞌютерний клас, бібліотека, медичний кабінет, спортивна та актова зали, їдальня. Стан приміщень належний. Щорічно при підготовці школи до навчального року здійснюється ремонт.

   Велика увага приділяється створенню сучасного освітнього середовища згідно з вимогами НУШ, забезпеченню формування та розвитку інноваційного потенціалу закладу у ході реалізації Концепції «Нова українська школа». Завдяки відділу освіти, обладнано сучасні кабінети для навчання першокласників.

   До початку 2021/2022 навчального року ліцей був готовий.  В кабінеті для першого класу,завдяки зусиллям батьків, утеплена стіна пінопластом # 50 мм,  побілено стелю та стіни, пофарбовано   підлогу, замінено дверний замок. За кошти батьків закуплено  та установлено   вертикальні    жалюзі на три вікна.

Учні 1 класу  отримали комплект мультимедійного   обладнання (проектор, маркерна дошка, ноутбук).

Першокласники одержали одномісні парти антисколіозні, з полицею та регулюванням кута нахилу стільниці та стільці учнівські полоскові з регулюванням по висоті ( 17 штук). Для навчання діти отримали дидактичний матеріал « Комплект першокласника».

 

У всіх інших кабінетах робилися часткові ремонти.

  В лінгафонному кабінеті зроблено капітальний ремонт. Стіни та  внутрішні   вікон утеплені з середини  пінопластом  # 50мм. 

У кабінеті зроблена  стеля з гіпсокартону. Придбано  світильники 6 штук. Встановлено двері та залізна  решітка, придбано  замки, навісний та врізаний. Підлогу  укладено з ламінату. Отримано  одномісні  парти зі стільцями з регулюванням по висоті, а також проектор та мультимедійну дошку. Пофарбовано батареї опалення. Придбано вертикальні жалюзі на вікна (3 штуки). 

Другий поверх (старша ланка) побілено стелю, пофарбовано підлогу в коридорі (відмостка до 30 мм  в ширину), частково пофарбовані панелі.

Здійснена побілка стелі,  фарбування панелей, площадки та сходів між першим та другим поверхами

Побілена стеля  кухні та в залі для прийому їжі. В коридорі  молодшої ланки пофарбовано коридор (відмостка,) та  частково   відновлено панелі  стіни. Пофарбовано підлогу у методичному кабінеті, кабінеті виховної роботи, в підсобному приміщенні прибиральниць та у  2 му класі.

В кабінет інклюзії - інтерактивний стіл та навчально-методичні засоби

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 293 | Додав: korytnjany
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Facebook
Коритнянський ліцей
Наші контакти
89435 Україна, Закарпатська область, Ужгородський район, с.Коритняни, вул. Духновича, 66 "г" Тел./факс (0312)730742 E-mail: koritnjanska-zos@meta.ua
Друзі сайту
Національна дитяча  ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЯКОСТІ ОСВІТИ УКРАЇНИ МОН Нова українська школа Освіта.ua МОН Закарпатська ОР Ужгородська РДА Відділ освіти Холмківської сільської ради Холмківська територіальна громада ПедПреса
Контакти уповноваж
Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу Контакти уповноважених органів, до яких може звернутися дитина по допомогу
Робота учнів
Андрій Дурунда
КАЛЕНДАР
Календар свят України. Граматика української мови
Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
ОСВІТА.UA

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz